drømmegull.no

Amegreen

Amegreen er en sjelden og vakker stein som er en kombinasjon av to, noen ganger tre typer kvartskrystaller - lilla og grønn ametyst (som også er kjent som Prasiolitt) og noen ganger hvit kvarts. 

Energien deres bringer hvitt lys ned gjennom kroppen, via sjel stjerne chakra til kronen, deretter det tredje øyet og sentre i hjertet. Innenfor hjertechakraet hjelper det en sterk kjærlig åndelig vibrasjon for å fylle livet ditt. 

Kombinasjonen av energier i denne krystallen skaper kjærlig medfølende energi, emosjonell helbredelse og stimulerer psykiske evner.

Krystallene med sammenslåtte farger vil ha en lignende energi, men hvis du kan få et stykke som også inneholder den hvite kvartsen, vil det bringe gjennom en høyere vibrasjon. 

Mange eksemplarer viser ganske tydelige fargebånd, med ametysten som ofte forekommer i et distinkt chevronmønster. Gjennom prosessen med varme naturlig i jorden, muligens fra vulkansk aktivitet, kan lilla ametystkrystaller omdannes til Prasiolitt, noen ganger kalt grønn ametyst eller til Amegreen, og vil legemliggjøre energien og fargen til begge fargede krystaller. Energien er lik, uansett om de forekommer i distinkte bånd eller slått sammen, selv om det er et individuelt valg om hvilken type du foretrekker. 

Å identifisere Amegreen handler om å sikre at de har alle tre fargene i steinen, lilla, hvit og grønn.


kr 95,00
drømmegull.no