drømmegull.no

Informasjon om de 7 Chakraene

Her følger en liste av Alternative Steiner man kan bruke for de forskjellige Chakraene og de forskjellige Chakraenes betydning.

Krone Chakra 

Hva gjør Krone Chakraet: 

Dette chakraet handler om åndelig forbindelse og transformasjon. Det løfter og inspirerer deg, kobler deg til det guddommelige (du kan kalle denne engle energien, Kilden eller Gud.) Dette chakraet gir deg også en følelse av din egen guddommelighet, bevisstheten om at du er en sjel i en menneskekropp.

Steiner:
Ametyst
Klar Kvarts (Bergkrystall)
Selenitt
Lepidolitt
Howlitt
Labradoritt
Sugilitt
Hvit Agat
Fluoritt
Lapis Lazuli
Månestein 

Charoitt

Hvit kalsitt

Tredje Øye Chakra

Dette chakraet sies å være plassert i midten av hodet ditt, parallelt med midten av øyenbrynene. Det antas å være knyttet til persepsjon, bevissthet og åndelig kommunikasjon. Noen sier at når det er åpent, kan det tredje øye-chakraet gi visdom og innsikt, samt utdype din åndelige forbindelse.

Steiner:
Ametyst
Lapis Lazuli
Labradoritt
Sodalitt
Azuritt
Svart Obsidian
Citrin
Klar Kvarts (Bergkrystall)
Iolite
Lepidolitt 

Månestein

Lilla Fluoritt
Svart Turmalin
Kyanitt Turkis


Hals Chakra

Halschakraet er ansvarlig for kommunikasjon, uttrykk for tanker, følelser og ideer, en sunn intern dialog og balanse mellom å snakke og lytte, samt søke og dele sannhet, sosiale ferdigheter og personlig integritet og ære. 

Steiner:

Sodalitt 
Blue Lace Agat (Blondeagat)
Angelitt
Blå Apatitt
Chrysocolla
Blå Chalcedon
Blå Kyanitt
Celestitt
Azuritt
Larimar
Blå kalsitt

Akvamarin

Lapis Lazuli

Amazonitt

Hjerte Chakra

Hjertechakraet, eller anahata-chakraet på sanskrit, er plassert i midten av ryggraden på hjertenivå. Anahata kan grovt oversettes til «uskadet». Følgelig fungerer hjertechakraet som individets senter for medfølelse, empati, kjærlighet og tilgivelse.

Steiner:
Rosenkvarts
Emerald (Smaragd)
Grønn Aventurin 

Rhodonitt

Amazonitt
Grønn Jade
Malakitt
Rhodochrositt
Prehnitt
Chrysopras
Grønn Turmalin
Grønn kalsitt
Kunzitt
Grønn Moldavitt
Mose Agat

Peridot

Solar Plexus Chakra

Solar plexus chakra, eller Manipura, er lokalisert i mageområdet ditt. Det er ansvarlig for selvsikkerhet og selvtillit, i tillegg til å hjelpe deg å føle at du har kontroll over livet ditt.

Steiner:
Citrin
Rav
Kalsitt
Tiger Øye
Pyritt Gul Jasper
Gul Topas
Agat
Gul turmalin
Sitronkvarts
Solstein

Sakral Chakra

Det sakrale chakraet antas å være det andre chakraet i menneskekroppen. Det antas å styre hvordan du opplever seksualitet, kreative uttrykk, følelser og mer. I følge de fleste tradisjoner kan det bli blokkert og ubalansert, det samme kan de andre chakraene i kroppen.

Steiner:
Unakitt
Karneol
Snøflak Obsidian
Oransje kalsitt
Rød Jasper
Citrin
Solstein 

Rot Chakra

Rotchakraet, eller Muladhara, ligger ved bunnen av ryggraden din. Det gir deg en base eller et grunnlag for livet, og det hjelper deg å føle deg jordet og i stand til å tåle utfordringer. Rotchakraet ditt er ansvarlig for følelsen av trygghet og stabilitet.

Steiner:
Brun Jasper
Rød Jasper
Smoky Quartz
Hematitt 

Cupritt
Mahogni Obsidian
Turmalin
Rhodonitt
Granat 

Blodstein

drømmegull.no