drømmegull.no

Citrin

Vi har Citrin i 3 forskjellige størrelse. De koster Kr 25,- 90,- og 110,-

Citrin fra Brazil.

Citrin tiltrekker seg rikdom, velstand og suksess. ... Citrin fremmer motivasjon, aktiverer kreativitet og oppmuntrer til selvuttrykk. Forbedrer konsentrasjonen og revitaliserer sinnet. Det frigjør negative egenskaper, depresjon, frykt og fobier.

Ånd. Sitrin er også kjent for å være "Lyssteinen". Det gir lys ikke bare på din intellektuelle side, følelsesmessig, men også fordelaktig på dine åndelige saker. Citrin antas å øke verdien i å helbrede det åndelige selvet, da det er kjent som en kraftig renser og gjenoppretter. Citrin er også kjent som Handelsmannens's Stein. Den gir lykke til forretninger og handel. 

Ingen spørsmål fordi det bærer velstand, rikdom og suksess. Citrin er den fantastiske gjennomsiktige, blekgul til rød-oransje, til oransje-gul, til brunaktig oransje variant av krystallinsk kvarts. Mange trodde det var en gave fra solen som gir oss en varm farge for å lyse opp humøret vårt. Selv om det ikke er sjeldent, verdsetter de fleste kvinner dens imponerende jordfargede utseende som gjør det mer verdifullt og strålende. Fargen endres fra tid til annen avhengig av hvordan du eksponerer den. Citrin har positive egenskaper når den hjelper det fysiske selvet og har en viktig rolle i å verdsette det åndelige selvet også. Det vekker og utvider det høyere sinnet, spesielt bevisst bevissthet. 

Citrin kom fra det latinske ordet "citrina" på grunn av dets klarhet og bleke sitrusfarge. Det sies å være en "solstein" som holder på sollyset og får energi fra det. For fransk ord kom det fra ordet "sitron" som betyr sitron. Det identifiserer høstens fargetoner fra lys gul til lys oransje. Citrin ble sagt å være brukt fra Det gamle testamente som var en del av Arons brynje. Fra den hellenistiske tidsalder (300 og 150 f.Kr.) ble gresk overrasket over Citrinens livlige farge som til slutt ble en verdsatt eiendom og begynte sin vei til mote smykker.


kr 25,00
drømmegull.no