drømmegull.no

Ametyst Steinsmykke

Ametyst Steinsmykke

Healing Egenskaper:

Ametyst - Zodiac: Vannmannen Jan 21 - Feb 19 

Denne populære steinen blir brukt som et symbol for fred og sameksistens. Den er også antatt å vekke en følelse av renhet og ro i bæreren. 

Ameryst blir ofte brukt ved meditasjon for å skape en generell følelse av balansert åndelighet. Amethyst er en kraftig og beskyttende stein som har et bredt spekter av fordeler. Noen av de helbredende egenskapene og kreftene til Ametyst er nedenfor: 

Naturlig beroligende middel: Ametyst lindrer et individ fra stress og belastning, beroliger irritabilitet, balanserer humørsvingninger, fjerner sinne, raseri, frykt og angst. 

Ametyst aktiverer åndelig bevissthet: Denne edle steinen har enestående helbredende og rensende krefter. Det gjør dette ved å åpne intuisjon og forbedre psykiske evner hos en person. 

Forbedrer edruelighet: Det får en person til å ha et edru sinn i tilfeller av overdreven drikking eller overdreven overgivelse i andre aktiviteter som kan føre til avhengighet. Amethyst gjør dette ved å produsere en beroligende effekt i sinnet og stimulere kroppen, og dermed holde folk fokusert og klar over forekomsten i omgivelsene. 

Søvnløshet: Med Ametyst på plass, kan du være trygg på rikelig med søvn om natten. Det hjelper videre med å huske og forstå drømmer. Hormonproduksjon: Ametyst spiller en veldig viktig rolle i generell metabolisme, spesielt med å bringe balanse i det endokrine systemet ved å hjelpe til med aktiv produksjon av hormoner for bruk i kroppen. 

Øke immunforsvaret: Ametyst hjelper kroppen med å bekjempe og eliminere sykdommer. Denne steinen bidrar til å rense blod og reduserer dermed fysisk, følelsesmessig og psykologisk smerte eller stress. 

Ametyst er nyttig for personer som lider av sykdommer i lungene og luftveiene, hudsykdommer, forstyrrelser i celler og sykdommer i fordøyelsessystemet Vakter mot psykisk angrep: Ved å bære den beskyttende ametystkrystallen, får man beskyttelse mot alle typer lidelser inkludert åndelig overgrep og de som kan være som et resultat av eksterne kilder som mennesker. Metafysiske krystallutøvere kan også tro at Ametystgeoder eller krystaller plassert i hjemmet ditt vil absorbere negativ energi og skape en ro av ro i rommet. I tillegg hevder de at Ametyster hjelper til med å blokkere elektromagnetiske frekvenser og "geopatisk stress" som kan fremme negativitet.

Healing med Ametyst:

Ametyst er en kraftig og beskyttende stein. Den beskytter mot psykiske angrep, forvandler energien til kjærlighet og beskytter brukeren mot alle typer skader, inkludert geopatisk eller elektromagnetisk stress og dårlige ønsker fra andre.

Ametyst er et naturlig beroligende middel, det lindrer stress og belastninger, lindrer irritabilitet, balanserer humørsvingninger, fjerner sinne, raseri, frykt og angst. Lindrer tristhet og sorg, og løser opp negativitet. Ametyst aktiverer åndelig bevissthet, åpner intuisjon og forbedrer psykiske evner. Den har sterke helbredende og rensende krefter. Ametyst oppmuntrer til nøkternhet, og har en nøktern effekt på overforbruk av alkohol, narkotika eller annen avhengighet. Den beroliger og stimulerer sinnet, hjelper deg å bli mer fokusert, forbedrer hukommelsen og forbedrer motivasjonen. Ametyst hjelper til med å huske og forstå drømmer. Den lindrer søvnløshet. Oppmuntrer til uselviskhet og åndelig visdom.


kr 100,00
drømmegull.no