drømmegull.no

Blå-Grønn Fluoritt

Healing med Blå Fluoritt:

Blå Fluoritt hjelper oss å jobbe gjennom kompliserte problemer med et rolig, sentrert mål. Den lar oss gi slipp på skuffelser, fikseringer og avvisningero og inviterer i en ånd av ærlighet, aksept, rettferdighet og mildhet.

Blå fluoritt kan myke opp brutal ærlighet, fjerne mental tåke og berolige de av oss som opplever vanskelige tider. Den inspirerer til klar, fokusert kommunikasjon både på det menneskelige og fysiske planet og også inn i det åndelige riket. Den hjelper å fjerne sinne samtidig som den omfavner tålmodighet.

Denne steinen åpner, aktiverer og helbreder det tredje øye - og halschakraet. Den er assosiert med innsikten til Tvillingene, veldedigheten til Løven og generøsiteten til Steinbukken.

Fluoritt er en utmerket stein med positiv energi rundt. Fluoritt balanserer energi rundt deg og omgivelsene dine. Fluoritt stimulerer det Tredje Øye Chakra; det ser også ut til å øke psykologisk kommunikasjon og å forbedre spirituell balanse. Fluoritt kan hjelpe deg med å utvikle forhold og å vokse Åndelig.

kr 110,00
drømmegull.no