drømmegull.no

Blå Kalsitt Rå Ubehandlet Stein

Healing med Blå Kalsitt:

Blå kalsitt er en veldig kraftig stein når det kommer til å berolige og slappe av den følelsesmessige kroppen. Denne steinen er kjent for å berolige følelser og gir mental og eterisk beskyttelse. 

Blå kalsitt er veldig beskyttende når det kommer til ens aura, og tilbyr veldig sterke transmutasjons energier. Når du er nær eller bærer blå kalsitt, fungerer den som en svamp og absorberer all energi som kommer til deg. Den filtrerer ut de negative vibrasjonene og forvandler dem tilbake til høy positiv energi. 

Blå kalsitt har mange gunstige effekter for alle som lider av angst eller depresjon. Blå kalsitt kraftige blå stråler beroliger og slapper av nerver. Dens beroligende effekt på sinnet lar brukeren tenke på følelsesmessige situasjoner med et mer jevnt hode. Ved å gjøre dette åpner Blue Calcite opp en sterkere kommunikasjonskanal mellom dine tanker og følelser. 

Blå kalsitt er også kjent for å stimulere ens kreative energier. På grunn av sin beroligende og avslappende effekt, lar Blå Kalsitt brukere tenke med et mer rent sinn. 

Energiene lar sinnene våre vandrer og bevege seg inn i en vei for bevisst utforskning der mange naturlige, strålende ideer dukker opp. 

En av de mange skjulte hemmelighetene som Blå Kalsitt tilbyr, er dens evne til å forbedre og styrke drømmelivet. Det gir økt livlighet og forståelse av drømmer og bildene i dem. 

På grunn av Blå Kalsitt´s styrking og opplåsing av halschakraet, lar det brukere bedre uttrykke og kommunisere innsikten de mottar.

kr 60,00
drømmegull.no