drømmegull.no

Blonde Agat med Krystall Geode

Agat Blue Lace/Blonde - Zodiac: Tvillingene

Healing med Blonde Agat: 

Blonde Agat sies å kunne kjøle ned og berolig, forbedre livskraft, uttrykksmåte, oppløser mentalt stress, roe nervesystemet, styrker ego, selvfølelse og selvrespekt, renser, gir trygghet og overblikk, og virker oppløftende.

Blonde Agat tilbyr sine bærere "emosjonelle ansiktsløftninger". Steinen brukes som et middel til å helbrede og bygge sterk følelsesmessig helse for å holde fysisk helse i sjakk. Denne krystallen er knyttet til hjertechakraet, som hjelper oss alle å åpne opp energinivåene våre for å gi og motta ubetinget kjærlighet. 

Blonde Agat er en flott pleiende og støttende stein som nøytraliserer sinne, infeksjon, betennelse og feber. Blonde Agat hjelper til med å styrke og akselerere reparasjonen av bein, skjoldbruskkjertel mangler, hals og lymfeinfeksjoner. 

Det antas at Blonde Agat er et symbol på frihet og ro, som senker stressnivået og igjen kan styrke immunforsvaret ditt. For de som lider av sceneskrekk, hater offentlige taler eller føler at de mangler selvtillit, anbefales blå Blonde Agat.

kr 120,00
drømmegull.no