drømmegull.no

Botswana Agat

Healing med Botswana-Agat:

Botswana Agat sies å fremme følelser av ro, indre stabilitet og modenhet. Dens beskyttende, varme egenskaper fremmer sikkerhet og selvtillit. 

Noen sier det gir utmerket støtte for de som leter etter kjærlighet. Å påkalle kraften til Botswana Agat vil hjelpe til med å finne noen i harmoni med bæreren og forhåpentligvis noen som deler drømmene sine. 

Botswana Agat er også kjent som en beholder for negativ energi, toksisitet og ubehageligheter, så det er en god idé å gi dem rundt huset ditt. Det sies å forhindre ut-av-kroppsbesøk fra ondsinnede enheter og avviser uvelkomne besøkende (i denne dimensjonen eller den neste) fra døren din! 

For tilhengere av energiarbeid og krystallhealing antas Botswana-agat å være gunstig for alle som er knyttet til brann eller røyk. I sin rå tilstand ser Botswana-agat ut som den menneskelige hjernen, så det antas også å være effektivt for hjernerelaterte tilstander. Det antas å stimulere kronechakraet.

Det er en utmerket stein for å helbrede både fysiske og psykiske plager. ... Botswana-Agat kan redusere symptomene på epilepsi og bidra til å bryte feber. Dens helbredende energier er bra for huden og øynene. Den kan også kvitte deg med giftstoffene i kroppen.

kr 65,00
drømmegull.no