drømmegull.no

Drageblod Jaspis

Healing med Drageblod Jaspis:

Den dype røde representerer dragens blod, og tenner ilden inne for å øke fysisk styrke, mot, selvtillit, utholdenhet og fokus. 

Denne Jaspisen får frem den indre dragen i oss alle! På den ene siden oppmuntrer det mot, besluttsomhet, besluttsomhet og praktisk, mens den andre siden av vår indre drage blir dyttet forsiktig for å tilby kjærlighet, tilgivelse og medfølelse til andre. 

Det er en Hjertechakra stein som representerer kjærlighet og lidenskap. 

Denne edelstenen er kjent for å hjelpe til med å regulere yin og yang energi og humør. 

Dragon Stone oppmuntrer til alle former for oppfinnsomhet og tapperhet, og viljestyrke. Den har en vitalitet som kan gi oss besluttsomhet og utholdenhet til å oppnå betydelige mål og forpliktelser. 

På grunn av sin uvanlige blanding av Epidote og Piemontite, regnes ikke Dragon Blood Jaspis som jaspis. Mens blodsteinen er en hybrid av jaspismineral familien, består denne steinen av polykrystallinsk kalsedon som inneholder mørkegrønn jaspis flekket med store jernoksidinneslutninger i rødt eller grått. 

En "motets stein," Dragon Blood Stone er faktisk en rekke kvarts som viser flekker og årer av rødt innenfor en ugjennomsiktig grønn bakgrunn; utvunnet i Sør-Afrika med en Mohs-hardhet på 7. 

Legenden sier at steinen er rester av avdøde eldgamle drager; det grønne er huden og det røde er blodet.

kr 35,00
drømmegull.no