drømmegull.no

Fluoritt Regnbue

Healing med fluoritt: 

Chakraer - Hjerte, Hals, Tredje øye Chakra 

Zodiac - Steinbukken, Fiskene Element - luft, vann 

Blå fluoritt Chakra - Halschakra Numerisk vibrasjon - nummer 2 

Grønn fluoritt Chakra - Hjertechakra Numerisk vibrasjon - nummer 2 

Lilla fluoritt Chakra - Tredje øye Chakra Numerisk vibrasjon - nummer 5

Gul fluoritt Chakra - Solar Plexus Chakra Numerisk vibrasjon - nummer 9 

Lilla fluoritt øker mystiske visjoner og hjelper åndelig balanse. Det hjelper intuisjonen å koble seg til det rasjonelle sinnet. 

Grønn fluoritt bringer hormoner i balanse. Den harmoniserer og lader opp alle chakraene. 

Blå Fluoritt demper følelsene og stimulerer til tydelig kommunikasjon. 

Gul fluoritt øker kreativiteten, og er spesielt effektiv for mennesker i gruppesituasjoner. Det renser, stimulerer og helbreder alle sinnets krefter, slik som psykiske evner og helbredelse, visualisering og intellekt. 

Gul fluoritt fjerner giftstoffer fra kroppen og senker kolesterolet, en ideell stein for å behandle leveren. Numerisk vibrasjon - nummer 7 

Typiske farger - Fargeløs, hvit, lilla, blå, blågrønn, grønn, gul, brungul, rosa eller rød. Fluoritt renser og stabiliserer auraen. Den absorberer og nøytraliserer negativ energi og stress. Et utmerket læringshjelpemiddel, fluoritt øker konsentrasjonsevnen vår, selvtilliten og hjelper oss med å ta beslutninger. Det oppmuntrer til positivitet, balanserer energiene og forbedrer balanse og koordinasjon, både fysisk og mentalt. Fluoritt øker immunforsvaret og stimulerer regenerering og restrukturering av celler og DNA, spesielt i huden og luftveiene, og leger sår og sår. Fluoritt styrker beinvevet, og lindrer revmatisme, leddgikt og ryggradsskader. Det forbedrer ubehaget ved helvetesild og andre nerverelaterte smerter.

kr 110,00
drømmegull.no