drømmegull.no

Granat Grønn

Healing med Grønn-Granat:

Grønn-Granat er gjenopprettende og befriende. Det er en vekststein som også er en kraftig kanal for fødsel, skapelse, utvikling og fornyelse. Det er et kraftig hjelpemiddel for å pleie et nystartet forhold eller en ny virksomhet. Det vil også fremme en styrket forpliktelse til ditt høyere formål og åndelige vekst. Den vil bringe ny styrke når du opplever en vanskelig tid eller en utfordrende periode i livet ditt. 

Grønn-Granat balanserer energi, bringer ro eller lidenskap etter behov, og kan inspirere kjærlighet og balansere sexlysten. Grønn-Granat regnes som en lykkestein, for kjærlighet, suksess og for forretningsforhold. Det hjelper deg å gi slipp på gamle atferdsmønstre og øker selvtilliten.

Det er en stein som vil rense hjertechakraet, noe som vil øke din fysiske vitalitet og livsglede. Den vil også fremkalle følelser av vennlighet, medfølelse og nestekjærlighet. Den kan stimulere blodstrømmen og hjelpe til med vekst av nye celler, spesielt når du kobler den sammen med fødselssteinen fra april. 

Det kan også styrke luftveiene og immunforsvaret og beskytte deg mot svært smittsomme sykdommer. De helbredende energiene til Grønn-Granat kan avgifte kroppen og redusere betennelser. 

De 3 grønne variantene av grønn granat er kjent som Andradite, Grossular og Uvarovite, selv om disse navnene brukes av gemmologer og kanskje ikke er kjent for de fleste smykkeelskere. Den nøyaktige kjemiske sammensetningen av steinen avgjør hvilken type granat det er. kr 185,00
drømmegull.no