drømmegull.no

Granat Rød

Healing med Granat:

Steinen av engasjement, Granat er en strålende perle for de som søker en hjelpende hånd når det kommer til alt som har med forhold å gjøre. Den er flink til å fjerne negative energier ved å skylle ut giftstoffer, ikke bare fra kroppen din, men også livet ditt generelt. 

Den jobber tett sammen med de jordingschakraene for å holde deg trygg og stødig på beina og mindre sannsynlighet for å skli inn i feller av selvtvil og sjalusi og alle de egenskapene som kan komme i veien for å knytte et nært bånd med din kjære. 

Granat er en svært oppløftende stein med sine rike farger og varmende glød, du kan ikke unngå å føle deg støttet og næret av dens dype helbredende egenskaper. Det er en fantastisk talisman å ha i nærheten for de gangene du kanskje føler behov for å bli balansert. 

Det holder deg unna den følelsesmessige berg-og-dal-banen ved å sikre at selvtilliten din er høy nok til å ta sunne valg og at du nærmer deg livet fra et positivt synspunkt. For de som ofte opplever å miste en følelse av krise, er Granat her for å snakke deg ned av den eksistensielle og emosjonelle kanten. 

Det setter i gang overlevelsesinstinktet ditt, og sikrer at uansett hvilke problemer du har, er du på ditt beste og alltid rustet til å håndtere det.

kr 71,00
drømmegull.no