drømmegull.no

Grønn Apatitt

Apatitt forsterker kreativitet og vekker opp det finere indre selvet. Det er en stein for fremtiden som tilfører kunnskap til den som er åpen for den. Den kan brukes som et medium mellom bevissthet og materie, til å oversette vår menneskelige mål til helbredelse, informasjon, kommunikasjon og lærdom.

Apatitt er en manifestasjonsstein tilpasset fremtiden, aktiverer psykiske evner og tillater utvidelse av kunnskap. Apatitt vil stimulere intellektet og bringer Apatitt er en dobbeltvirkende stein, kjent for sin bruk av personlig kraft for å oppnå mål. Det fjerner forvirring, apati og negativitet.

Denne helbredende perlen stimulerer intellektet til å utvide vår kunnskap og få en forståelse av sannhet, gaver som kan brukes til personlig vekst eller til det kollektive beste.

Apatitt er fødselssteinen stjernetegnet for Tvillingene, Jomfruen og Skytten. Denne perlen hjelper til med å forene til en ekstrem grad av åndelig retning som er vanskelig å oppnå.

Den er ment å hjelpe til med å løse opp ting i livet som er plagsomme eller ikke lenger essensielle, og det sies å helbrede hjertet og følelsesmessige sykdommer.

kr 81,00
drømmegull.no