drømmegull.no

Gul Aventurin

Energiene til Gul Aventurin kan hjelpe de som har problemer med makt og kontroll. Å jobbe med Gul Aventurin kan bidra til å fokusere intensjoner for å manifestere en følelse av letthet i å være deg selv. Det gyldne lyset til Gul Aventurin fyller en med medfølelse og forståelse, lindrer sorg og sentrerer følelsene.

Gul Aventurin resonerer direkte med ens solar plexus chakra og presser en til å engasjere seg i å vekke deres personlige vilje. Denne viktige egenskapen rommer energier som brukes til å manifestere, skape, fokusere, så vel som viktige lederegenskaper. Uten å aktivt bruke disse personlige ferdighetene regelmessig, vil de bli svake og til slutt gå i dvale. Gul aventurin, spesielt når den plasseres på magen under dyp meditasjon, hjelper en å gjenopprette sin indre forbindelse til disse energiene. Dype meditative økter overtid vil hjelpe en naturlig å heve selvtillitsnivået og bli mer komfortabel med hvem de egentlig er. 

Gul Aventurin fjerner alle selvforventninger og samfunnssyn. Dette vil hjelpe en virkelig å forstå hva sjelen deres inneholder. Du vil nå kunne utforske det på et mye mer åndelig nivå.

De helbredende kreftene til Gul Aventurin er tilsynelatende uendelige med dens evne til å helbrede eller hjelpe bihule problemer, allergier, migrene, muskelproblemer, blodsirkulasjons problemer, sterke smerter, urolig mage, fordøyelsesproblemer og hudproblemer. 

Effektiv bruk av Gul Aventurin kan avsløre alle dens skjulte krefter for deg.

kr 50,00
drømmegull.no