drømmegull.no

Grønn/Gul Serpentin (Peru)

Healing med Gul Serpentin:

Det hjelper med meditasjon og forbedrer åndelig utforskning. Serpentin. hjelper til med å hente visdom, og hjelper til med å gjenvinne minnet om tidligere liv. Det rydder chakraene og stimulerer kronechakraet, og åpner psykiske evner. 

Navnet på denne perlen er forankret i slangeordet. Selv om dens grønne nyanse definitivt har gitt navnet sitt, representerer den ulike oppfatninger om egenskapene til Serpentin-perlen som dateres til gamle tider. Slanger har tradisjonelt vært ondskapens budbringere i vestlig kultur. Det betyr imidlertid ikke at Serpentin er en defekt stein. Det er en av de eldste pilarene for å skille ugudelige og skjerme fra dårlig tegn, hatefull oppførsel og til og med mørk magi. 

Mange skadelige edelstener er bemerkelsesverdige for sine kjedelige toner. Noen ganger er det med en dyp grønn nyanse. Imidlertid er den lys eller lysegrønn. Mysteriet med disse edelstenene, ved observasjon, er vanligvis ikke veldig uklart for vokterne av deres ugunstige krefter i dette rikets mystiske bakteppe. Serpentine edelstener er utmerket for å danne annerledes indre ro, og presentere styrken din ugjennomtrengelig. Det vil gjenopprette mentaliteten din og gjøre det usannsynlig for denne negative energien å trenge inn i stedet for å absorbere den fra omgivelsene. Helbredende egenskaper Serpentin er en edelsten som har uvanlige helbredende krefter og egenskaper. Dens likhet med en slange er noe som mange mennesker har blitt forvekslet med. De trodde at denne steinen brakte mørkt tegn. Imidlertid er denne steinen en av de beste når det gjelder dens terapeutiske egenskaper. 

Lær mer om dens helbredende egenskaper mens du leser videre. Følelser og emosjonell helbredelse Øv på det for å hjelpe deg til å gripe til roten av alt som plager deg. Det er i tillegg den ideelle perlen for å hjelpe deg med å helbrede sinnet ditt fra prøvelser i forholdet, uavhengig av mangel på lojalitet, partner eller noen du tidligere har gitt en forbindelse med. Det forbedrer deg dessuten å forberede sjelen din og slappe av i forhold på nytt. Serpentin er beroligende til den emosjonelle essensen, og gjør det mulig for deg å fjerne tvilen din fra endring og sorg, slik at du kan se fremover til morgendagen med energi og entusiasme. Den ber deg om den meningsfulle perioden som miljøet har bestemt i forhold til den relativt korte tiden menneskeheten har befolket denne verden. Dette synspunktet kan hjelpe deg til å føle deg uselvisk og mer klar til å bidra med erfaring og service i henhold til det som er nødvendig i stedet for kun å konsentrere deg om individuelle intensjoner. 

Serpentin lindrer humørsvingninger og er beroligende ved hendelser med følsomhet og angst. Det bevarer deg fra motstridende energikrefter. Denne perlen støtter også kvinner som er maktesløse til å nærme seg orgasme på grunn av ekstremt press.

kr 87,00
drømmegull.no