drømmegull.no

Hematittkvarts

Healing med Hematitt Kvarts:

Hematoid Kvars brukes til jording og balanse når du føler deg spredt. Den kan også brukes til å roe ned angst, panikk eller hysteri. 

Harmoniser kropp, sinn og ånd. Balanser energimeridianer og oppløs negativitet. Godta fortiden og gå fredelig videre. Føl deg sterk og trygg på hvem du er. La hematittkvarts oppmuntre deg til å stå høyt! 

Hematitt i seg selv er en veldig effektiv stein å ha i ens verktøykasse. Hvis det er den eneste du kan finne, er det alt du trenger. Hematitt gir beskyttelse på alle nivåer - fysisk, mentalt, følelsesmessig og åndelig. Siden det er en jordingsstein, vil det hjelpe deg med å være i kroppen, fokusert og sentrert mentalt, samt gi deg selvtillit til å overvinne eventuelle begrensninger skapt av deg selv eller andre. 

Når den kombineres (inkludert) i kvarts, vil den dannes på flere måter. En måte involverer Hematitt i sin grå form, enten festet til kvartsen, eller dekket helt av kvartsen. Når den er i denne formen, virker hematittkvartsstykket tyngre i hånden. Du kan kalle dette skjemaet «Generalen», da det definitivt er en for å iverksette tiltak. Denne typen foretrekkes ofte fremfor den andre typen vi skal diskutere. 

Hematitt, i mange kvartsbiter, viser seg som et rødt pulver i den medfølgende kvartsen. På denne måten vil kvartsstykket ditt ha et helt rødt utseende, eller det kan være flekket med det røde pulveret. Denne typen hematitt inkludert kvarts er mye mer skånsom når du bruker den. Her fungerer den som den støttende vennen, med spørsmålet "Hvordan kan jeg hjelpe deg med å balansere ditt behov." Det vil være tider når du trenger en av disse kvartsbitene. 

Generalen, som tar affære umiddelbart, eller Supporteren som har en tendens til å forhandle situasjonen til en meget vellykket konklusjon. Kvartsen i dette, så vel som i alle andre inkluderte mineraler, fungerer som en forsterker av den totale energien som presenteres av stykket.

Jeg vil foreslå at når du sjekker ut hvilken som helst stein, så kobler du deg også til elementet i steinene eller kvartsbiter. Mens jeg sitter her med hematitttypene i kvarts, føler jeg meg glad, balansert og selvsikker. 

Vi vet at kvarts leder varme eller elektrisk impuls. At det er programmerbart, det vil si at vi kan legge en intensjon i det. Kvarts virker også for å forsterke energien til andre steiner eller det som er inkludert i den.


kr 89,00
drømmegull.no