drømmegull.no

Karneol Hexagonal 2 point Steinsmykke Anheng Sølvfarget

Karneol Gulrød - Zodiac: Jomfruen

Healing med Karneol:

«En stabiliserings stein»

Karneol, gjenskaper vitalitet og motivasjon, stimulerer kreativitet. Den gir pågangsmot, frembringer positive livsvalg, fjerner tiltaksløshet og motiverer for suksess. Karneol er nyttig for å overkomme all slags mishandling.

Det er kjent for å være en stein av mot, utholdenhet, energi, lederskap og motivasjon. Karneoler har inspirert og beskyttet oss gjennom historien takket være deres lyse, rike farger. Gamle egyptere kalte karneoler "solnedgangen" fordi dens oransje fargetoner gir den mer kvinnelige, passive, mottakelige egenskaper.

Karneol fremmer helse og vitalitet: Den øker flyten av livskraft i kroppen og oppmuntrer til velvære.

Bekjemper tretthet: Karneol hjelper til med å frigjøre stress og helbreder kroppen og sinnet.

Helbredelse av hjertechakraet: Denne steinen renser blod, hjertet, lungene og leveren.

Karneol - forførelsens stein åpner og gir energi til det sakrale chakraet, vekker de seksuelle energiene, det vil hjelpe deg å manifestere sensualiteten din.

Granat - tenner lidenskap, det er en kraftig krystall for fysisk kjærlighet, den vil forbinde deg med dine sensuelle energier.

Effektiv hjelp for din åndelige praksis - bæres rundt håndleddet, vil karneol-armbåndet tilføre auraen din oppløftende, levende energi. Det vil øke vitaliteten din og forbedre din mentale årvåkenhet, både avgjørende for lange meditasjoner eller andre spirituelle praksiser.

Karneol er en stein som kobles til de nedre chakraene. Dette betyr at det gir de metafysiske egenskapene til å være en perle som tilbyr stabilitet, jording, livsglede og bidrar til å forbedre selvtillit og kreativitet.

kr 100,00
drømmegull.no