drømmegull.no

Malakitt Krysocolla

Healing med Malakitt & Krysocolla:

Malakitt & Krysocolla kan frigjøre tidligere traumer, undertrykte og negative følelser, sår og harme og gi oss dyp emosjonell helbredelse. Det gir oss selvtillit og fjerner skyldfølelser, noe som gjør det lettere for oss å snakke sannheten. 

Det hjelper oss å bryte uønskede bånd og atferdsmønstre, frigjør hemninger og kan oppmuntre til risikotaking. Alt dette gjør oss i stand til å gå videre og skape fremtiden vi ønsker for oss selv. 

Malakitt & Krysocolla gir oss også evnen til å takle når situasjonen rundt oss er i konstant endring. Det er en flott stein for å samhandle bedre med andre mennesker, hjelpe oss til å forstå andres synspunkt samtidig som vi øker vår egen evne til å elske. En utmerket stein for å gjenoppbygge relasjoner. 

Malakitt & Krysocolla har sterke bånd med naturånder og med Devic-krefter som hjelper oss å bedre tilpasse oss jorden og de åndelige kreftene på jorden. Det hjelper oss med vår egen åndelige evolusjon, slik at vi lettere kan motta åndelig veiledning og forbedre våre psykiske evner. 

Malakitt & Krysocolla er en utmerket stein for meditasjon som gjør det lettere for oss å oppleve visualiseringer. Det stimulerer også drømmene våre og gjør tilbakekallingen av dem mer levende, og det hjelper oss å innse at det er mye mer i denne verden enn å eie materielle ting. 

Den styrkende malakitten balanserer hjertechakraet og halschakraet. Denne transformasjonssteinen hjelper til med å avsløre og helbrede følelsesmessig smerte ved å absorbere smerten i seg selv. 

Det er gunstig for å bringe letthet i tider med endring og gir den innsikten som trengs for personlig vekst. 

Malakitt & Krysocolla antas å være gunstig ved behandling av astma, leddgikt, hovne ledd, svulster, vekster og hjertet. Det antas også å hjelpe med brukne bein og muskelproblemer, styrke immunforsvaret og lette lungeproblemer og halsinfeksjoner. 

Chrysocolla finnes vanligvis sammen med andre kobbermalmer, oftest Malakitt. Arizona er den ledende kobberproduserende staten i USA, selv om Chrysocolla har blitt funnet mange steder, inkludert Peru, Chile, Mexico, Israel og Afrika.

kr 120,00
drømmegull.no