drømmegull.no

Månestein Rosa

Rosa Månestein

En stein for "ny begynnelse", Moonstone er en stein av indre vekst og styrke. Det beroliger følelsesmessig ustabilitet og stress, og stabiliserer følelsene, og gir ro. Moonstone forbedrer intuisjonen, fremmer inspirasjon, suksess og lykke i kjærlighet og forretningssaker.

Healing med Rosa Månestein:

Chakraer: Tredje øye og hjerte 

Månen Rosa Månestein er også kjent som Rosa Flak Feldspat, og varierer i farge fra beige til fersken med hvite og gjennomskinnelige årer som er forårsaket av hematittinneslutninger i steinen. 

Det er mange myter og legender som forklarer dannelsen av månestein. Hinduene trodde at det ble dannet av faktiske månestråler mens romerne trodde det var dråpene av måneskinn da det falt på jorden. 

Månestein generelt og spesielt Rosa Månestein er sterkt assosiert med kraften til det guddommelige feminine og alle ting forbundet med kjærlighet, sensualitet og fruktbarhet. 

En legende sier til og med at hvis to personer som begge har på seg månestein sitter under en fullmåne, vil de bli dypt forelsket. Noen mennesker ser på den rosa månesteinen som "synske steinen" ettersom den kobles til forbedring av ens synske og intuitive talenter. Men et mer treffende navn ville være "hjertets stein" for måtene den kobler seg til og justerer med vibrasjonene i ditt hjertechakra og åpner deg forsiktig for åndelig og fysisk kjærlighet.

kr 71,00
drømmegull.no