drømmegull.no

Månestein Svart

Healing med Svart Månestein:

Svart Månestein oppmuntrer en til å holde seg rolig og jordet og ikke overreagere i emosjonelle og personlige situasjoner. 

Svart Månestein gjør at man kan være bevisst sin underbevissthet og lar en konsekvent handle ut fra denne intuisjonen. Det oppmuntrer en til å opprettholde en ungdommelig holdning og livsglede.

En kronechakrakrystall, månestein har lenge vært steinen for kjærlighet, fruktbarhet, intuisjon, magi, beskyttelse, håp og åndelig renhet. Månestein beroliger og oppmuntrer når den lærer oss livets naturlige rytmer, åpner hjertet for empati og hjelper til med å akseptere kjærlighet. 

Månestein sies å øke vår følsomhet for det feminine guddommelige, for å øke intuisjonen og åpne oss for våre psykiske gaver. Det oppmuntrer til håp og inspirasjon for å tillate oss å ønske, aspirere og flyte i harmoni med drømmene våre. Det åpner oss for serendipitet og avslappende søvn og hjelpe til med klare drømmer. Det er en beskyttelsesstein for kvinner og barn, spesielt gravide og babyer.synkronisitet. 

Månestein sies å indusere avslappende søvn og hjelpe til med klare drømmer. Det er en beskyttelsesstein for kvinner og barn, spesielt gravide og babyer. Det har blitt brukt i århundrer for å forbedre fruktbarheten og antas å støtte kvinners reproduktive helse rundt omkring, fra å lette menstruasjonsproblemer til beroligende svingende hormoner, til å hjelpe en kvinne i fødsel. 

Betraktet som en stein av gudinnen, er Månestein assosiert med månen, tidevannet, femininiteten og underbevisstheten. Det hjelper til med å synkronisere rytmene til måneenergien til rytmene til en kvinnes kropp. 

Månestein hjelper menn til å bli mer i harmoni med de feminine aspektene ved deres natur. Det stimulerer høyre side av hjernen for å oppmuntre til ikke-lineær tenkning og følelsesmessig balanse. 

Svart Månestein har alle egenskapene til Hvit Månestein, med et ekstra fokus på Ny Måne-energi, eller begynnelsen på ting. Dette er en flott stein å ta frem i starten av et nytt forsøk, nytt forhold eller en ny graviditet. 

Svart månestein er også veldig beskyttende, avleder negativ energi og transformerer dem tilbake til lys. Mer jording enn andre månesteiner, den har en mye mildere energi enn andre rotchakra-krystaller som svart turmalin. Svart Månestein er spesielt egnet for Ny Måne-ritualer.

kr 52,00
drømmegull.no