drømmegull.no

Mose Agat

Healing med Mose Agat:

Mose Aga bærer energiene av utholdenhet, så vel som suksess, rikdom og velstand. Det kan øke din optimisme, kreativitet og selvtillit. Denne krystallen kan hjelpe deg å frigjøre gamle og usunne vaner.

Mose Agat sies å oppmuntre til ro og følelsesmessig balanse. Mose Agat er den perfekte steinen for de som opplever sterk aggresjon eller altfor nærende følelser, og hjelper til med å balansere mannlige og kvinnelige energier når de blir for ekstreme. Som mange andre grønne steiner, jobber Mose Agat med hjertechakraet, og sørger for at det ikke er noen blokkeringer der slik at kjærlighet og overflod kan flyte fritt og enkelt.

Mose Agat kan også være et utmerket verktøy når det gjelder å pleie gode vennskap og finne fred i eksisterende forhold.

Moss Agate fremskynder restitusjonen etter sykdom. Det er betennelsesdempende, renser sirkulasjons- og eliminasjonssystemene og styrker immunforsvaret. Det hjelper jordmødre ved å redusere smerte og sikre en god fødsel. Moss Agate forhindrer hypoglykemi og dehydrering, behandler infeksjoner, forkjølelse og influensa, og senker feber.

Så langt tilbake som på 1700-tallet vendte britiske bønder seg til denne steinen i troen på at den ville tiltrekke velstand til landet. Europeiske bønder ville henge Mose Agat-steinen fra grenene på trærne og fra hornene til storfeene deres, i troen på at denne lykketalismanen ville gi en rikholdig høst. Mose Agat har alltid blitt feiret som en heldig amulett. Når de plasseres blant blomster, ser de ut til å blomstre lysere, når de holdes på arbeidsplassen - virksomheten ser ut til å boome, og når de bæres med deg, ser det ut til at strømmene av overflod flyter mot deg.

Mose Agat er en magisk stein, dens fargetoner bringer deg tilbake til naturen uansett hvor langt unna du er. Med denne steinen i nærheten, puster du dypt inn duften av furu, sollys gjennom skyggefulle trær og den avkjølende lyden av vann som renner over stein. Det er ikke rart at Mose Agat kan helbrede hjertet ditt på et øyeblikk, kan hjelpe deg med å holde deg forankret til verden under føttene dine, og kan holde deg renset og klar for de sykliske endringene som kommer din vei.

kr 40,00
drømmegull.no