drømmegull.no

Obsidian Platinum

Healing med Platinum Obsidian:

Platinum Obsidian er en utmerket krystall for å fjerne "emosjonelle ubalanser" eller "søppel" du bærer på som ikke lenger tjener deg godt. Dette inkluderer karma for den du blir. 

Ha mot til å gå inn i det ukjente. Platinum Obsidian kan brukes i sjamanistiske seremonier for å "reise" til den berørte delen av kroppen og for å fjerne fysiske lidelser ved å bringe dem til overflaten og gjøre dem om til hvitt lys. 

Platinum Obsidian er en utmerket jordingsstein. Den er også både beskyttende og stabiliserende. 

Mental/Emosjonell:

Platinum Obsidian er utmerket til å bringe enhver følelsesmessig ubalanse til overflaten slik at andre steiner og krystaller kan hjelpe til med å fjerne det. Den hjelper oss å finne de skjulte faktorene rundt en situasjon, slik at vi kan ta den beste handlingen for å løse situasjonen. Det hjelper oss å beholde balansen i tider med endring. Platinum Obsidian gir oss også støtte når vi sørger, slipper eller gir slipp på noe. 

Åndelig Platinum: 

Obsidian hjelper oss å stole på det ukjente. Den kobler oss til kildeenergiene våre og hjelper oss å nå og forstå vårt høyeste selv. Det bidrar til å styrke vår profeti og sies å være en hjelper i trollformler og besvergelser. 

Obsidian er en veldig kraftig og hurtigvirkende krystall, og bør brukes med forsiktighet for Crystall Healing. Den kan bringe opp negative følelser og ubehagelige sannheter til overflaten, som må takles før freden kan komme tilbake. Mange synes Obsidians effekter er overveldende og foretrekker å bruke en mildere stein. Obsidian er en veldig beskyttende stein. Det sies å danne et skjold mot negativitet og absorbere negative energier fra omgivelsene. Den bør rengjøres regelmessig i rennende vann. Platinum Obsidian er en type båndet Obsidian fra Mexico.

kr 99,00
drømmegull.no