drømmegull.no

Obsidian Regnbue

Healing med Regnbue Obsidian.

Rainbow Obsidian er en god støtte for å lindre depresjon, humørsvingninger, fortvilelse eller lammende frykt. Rainbow Obsidian hjelper til med å rense og justere alle chakraene og om den bæres som et anheng absorberer den negativ energi fra auraen og trekker bort smerte og stress fra den fysiske kroppen. Bruk det som et anheng når du føler deg nedtrykt og du vil føle deg mindre trist eller deprimert. Det vil gi deg en positiv dose energi når du trenger en boost. 

Du kan også plassere Rainbow Obsidian hjemme eller på jobben for å holde deg stimulert, produktiv, energisk og motivert. Rainbow Obsidian er en stein som aktiverer rotchakraet vårt og trekker oss tilbake til jorden. Det er en stein som kan brukes til å helbrede et knust hjerte, gi støtte til noen i sorg, eller bare tilby en overflod av kjærlighet og lykke til noen i nød. Denne steinen er her for å holde deg når du trenger det mest, samtidig som den gir deg styrke tilbake for å hjelpe deg med å overvinne disse hjertesorgene slik at du kan begynne å helbrede. Når man først har akseptert det som har skjedd, først da kan man gå videre og begynne å helbrede og forynge energiene sine. 

Rådet anbefaler å bære en stein på deg daglig hvis du sliter følelsesmessig, og meditere med den når det er mest behagelig. 

Krystallparinger:

Vi anbefaler å bruke Regnbue Obsidian sammen med mange andre hjertehelbredende steiner. 

Rosenkvarts vil øke hastigheten og hastigheten man restituerer med, samtidig som man fyller på energifeltet. 

Rhodonitt hjelper med å presse traumet og følelsesmessig sorg til overflaten slik at det kan håndteres. 

Eudialytt vil bidra til å holde en jordet i denne vanskelige tiden, samtidig som den forynger ens livskraftsenergi. Spesielt denne steinen gir styrke og trygghet om at du VIL klare å komme deg gjennom det du går gjennom. 

Moldavitt vil hjelpe med den første opplåsingen av hjertet, og vil også gi transformative egenskaper, noe som gjør en overgang som dette lettere for en å håndtere. 

Bsvart Kyanitt vil gi sårt nødvendig beskyttelse for deg og ditt skjøre hjerte. Bare det å ikke absorbere negative energier i dine daglige miljøer vil ha en enorm effekt på helbredelseshastigheten din.

kr 82,00
drømmegull.no