drømmegull.no

Rosa Regnbue Fluoritt

Healing med fluoritt:

Chakraer - Hjerte, Hals, Tredje øye Chakra

Zodiac - Steinbukken, Fiskene Element - luft, vann

Blå fluoritt Chakra - Halschakra Numerisk vibrasjon - nummer 2

Grønn fluoritt Chakra - Hjertechakra Numerisk vibrasjon - nummer 2

Lilla fluoritt Chakra - Tredje øye Chakra Numerisk vibrasjon - nummer 5

Gul fluoritt Chakra - Solar Plexus Chakra Numerisk vibrasjon - nummer 9

Lilla fluoritt øker mystiske visjoner og hjelper åndelig balanse. Det hjelper intuisjonen å koble seg til det rasjonelle sinnet.

Grønn fluoritt bringer hormoner i balanse. Den harmoniserer og lader opp alle chakraene.

Blå Fluoritt demper følelsene og stimulerer til tydelig kommunikasjon.

Gul fluoritt øker kreativiteten, og er spesielt effektiv for mennesker i gruppesituasjoner. Det renser, stimulerer og helbreder alle sinnets krefter, slik som psykiske evner og helbredelse, visualisering og intellekt.

Gul fluoritt fjerner giftstoffer fra kroppen og senker kolesterolet, en ideell stein for å behandle leveren. Numerisk vibrasjon - nummer 7

Typiske farger - Fargeløs, hvit, lilla, blå, blågrønn, grønn, gul, brungul, rosa eller rød. Fluoritt renser og stabiliserer auraen. Den absorberer og nøytraliserer negativ energi og stress. Et utmerket læringshjelpemiddel, fluoritt øker konsentrasjonsevnen vår, selvtilliten og hjelper oss med å ta beslutninger. Det oppmuntrer til positivitet, balanserer energiene og forbedrer balanse og koordinasjon, både fysisk og mentalt. Fluoritt øker immunforsvaret og stimulerer regenerering og restrukturering av celler og DNA, spesielt i huden og luftveiene, og leger sår og sår. Fluoritt styrker beinvevet, og lindrer revmatisme, leddgikt og ryggradsskader. Det forbedrer ubehaget ved helvetesild og andre nerverelaterte smerter.

kr 90,00
drømmegull.no