drømmegull.no

Rosenkvarts Hexagonal 2 point Steinsmykke Anheng Gullfarget

Rosenkvarts

Kjærlighetssein.

Rosenkvarts er steinen for universell kjærlighet. Den gjenskaper tillit og harmoni i parforhold, oppmuntrer til kjærlighet uten forbehold. Rosenkvarts renser og åpner hjertet på alle nivåer for å frembringe kjærlighet til seg selv og andre, vennskap, dyp indre healing og følelse av fred.

Healing med Rosenkvarts:

Rosenkvarts er kanskje mest kjent for å være stenen for ubetinget kjærlighet. Det antas av noen å avgi en sterk vibrasjon av: kjærlighet glede emosjonell helbredelse, "Rosekvarts er en kraftig helbredende krystall, "Den myke, milde, nesten pastellfarge blekrosa fargen er en god indikasjon på dens mest kjente egenskap: ren kjærlighet. Det er en stein for både å gi og å motta kjærlighet." Rosenkvarts antas av mange å oppmuntre til kjærlighetens kvaliteter.

Rosenkvartsen antas å legemliggjøre kraftige helbredende egenskaper som kan være fordelaktige både for fysisk og følelsesmessig helse.

Det sies av noen at rosenkvarts kan: helbrede forholdsproblemer fremme gjensidig forståelse inspirere til en holdning av medfølelse og vennlighet.

Det antas også at det kan øke følelsene av: fred, rolig egenkjærlighet

"Rosenkvarts er hovedsakelig en krystall av ubetinget kjærlighet som bringer dyp helbredelse til hjertet ved å åpne hjertechakraet". "Når det er oppnådd, oppnås en dypere tilstand av ro, stillhet og fred, som til slutt resulterer i fullstendig avslapning, som oppmuntrer følelsene av lykke og tilfredshet." Rosenkvartsen antas også å ha fordeler for fysisk helse, spesielt når den bæres eller bæres på kroppen. Rosenkvarts er spesielt kraftig når den bæres nær hjertet.

Rosekvarts avverger negativitet, og når den bæres på din person, hjelper det å erstatte negative følelser med positive, og returnerer brukeren til det stedet med ren kjærlighet og balanse.

Når alt dette er sagt, bør du aldri bruke en krystall for å erstatte råd og behandling fra en kvalifisert helsepersonell.

kr 100,00
drømmegull.no