drømmegull.no

Røyk Kvarts (Smoky Quartz)

Healing med Røyk Kvarts (Smoky Quarz):

Smoky Quartz er en rekke kvarts av brungrå nyanser som gir steinen betydningen av navnet. Det er en silikondioksidkrystall med en gjennomsiktighet som varierer fra helt klar til ugjennomsiktig. Smoky Quartz har en glassaktig glans og et sekskantet krystallsystem. 

Smoky Quartz betyr detox og balanse. 

For følelsesmessig velvære hjelper røykkvartsegenskaper å løfte sløret av depresjon og bringe følelsesmessig ro til din ånd og sjel. Røykkvarts hjelper deg å frigjøre, rense og kaste negative energier. Fri for disse følelsesmessige giftstoffene, vil du vibrere med en høyere frekvens med harmonien i sinnet, kroppen og ånden. Kvarts forbedrer åndelig vekst, spiritualitet og visdom. Fordi det tydeliggjør tankeprosesser og følelser, kan det øke inspirasjon og kreativitet. Det kan også hjelpe med konsentrasjon, studier og å beholde det man lærer. 

Fargen på røykkvarts produseres når naturlig stråling, som sendes ut fra den omkringliggende bergarten, aktiverer fargesentre rundt aluminiumurenheter i den krystallinske kvartsen. Ametyst dannes på en lignende måte, fra aktivering av fargesentre rundt jernurenheter.

kr 60,00
drømmegull.no