drømmegull.no

Rubelitt (Rosa Turmalin)

Healing med Rubelitt:

Rubellitt-turmalin, også kjent som rød turmalin, er en stein av det perfeksjonerte hjertet - en som er sterk, vital og full av lidenskap for kjærlighet og liv. 

Denne turmalinens kombinasjon av levende rosa og rubinrød fargeenergi skaper et vibrasjonsmønster som resonerer dypere med hjertechakraet enn andre hjertesteiner. Den knytter seg ikke bare til jordens hjerte, men åpner for kjærlighet som går utover menneskelige relasjoner og når ut til universet.

 Rubellitt stimulerer ikke bare hjertechakraet, men rotchakraet, og gir en økt flyt av prana, eller livskraftsenergier, for å pleie og helbrede den emosjonelle kroppen. 

Dens grunninnflytelse øker lysten til å leve og for livlig samhandling med andre. Det hjelper med å revitalisere lidenskap og glede i seksualitet og hjelper til med å gjøre dedikerte forpliktelser basert på kjærlighet. 

Rubellitt styrker evnen til å forstå kjærlighet, og fremmer kreativitet på måter å sette kjærligheten ut i verden. Det hjelper en til å være livlig og sosial, men oppmuntrer også til taktfullhet og fleksibilitet. 

Rubellitt kan brukes til å harmonisere de feminine energiene i begge kjønn og gir styrke til kvinner i følelsesmessige utfordringer. I hjemmet eller på kontoret er Rubellitt Turmalin den gode nøytralisatoren som hjelper til med å nøytralisere de skadelige effektene av mikrobølger, datamaskiner og annen elektronikk. 

Det hjelper også å avskrekke folk fra å ta kamper eller bestride ekspertisen din, og gi verdighet, diplomati og stille autoritet når andre er urimelige.

Turmalin er en sjamanistisk stein som gir beskyttelse under rituelt arbeid.

Både rubelitt og rosa turmalin er typer turmalin. Begge er rosa i fargen, men forskjellen ligger i de spesifikke nyansene av rosa. 

Rubellittesteiner er en livlig, rosa-rød farge, men finnes også i rosa eller lilla, mens rosa turmalin er tilgjengelig i en rekke rosa nyanser.

kr 64,00
drømmegull.no