drømmegull.no

Sjerne Jaspis

Disse steinene har en brun/svart bakgrunn med oransje eller krem ​​"spray" på dem som ser ut som stjerner eller stjerneutbrudd, noe som selvfølgelig gir dem navnet Stjerne Jaspis. Noen ganger kalles de også Stjerneskudd Jaspis! 

Stjerne Jaspis hjelper oss å ha et mer positivt syn på livet og er ideell når vi trenger å gjøre endringer og begynne på nytt. 

Mental/emosjonell 

Stjerne Jaspis, som de fleste Jaspis, er en utmerket pleiende og trøstende stein. Det balanserer våre emosjonelle energier og minner oss om at vi ikke er her bare for det beste for oss selv, men at vi også har en plikt til å hjelpe andre og bringe glede og mening inn i deres liv så vel som våre egne. 

Stjerne Jaspis hjelper oss til å bedre forstå hvordan vi "passer inn" i det overordnede naturlige oppsettet. Det hjelper oss å lytte til andre lettere og ikke forvrenge budskapet vi hører. Det oppmuntrer til kreativitet og gir oss innsikt og klarhet i sinnet. Det hjelper å fjerne tåkete eller tåkete tanker og oppmuntrer oss til å ha et mer positivt syn på livet. 

Hvis vi står overfor en situasjon der vi må begynne på nytt, kan Stjerne Jaspis hjelpe oss med å gjøre endringer og begynne på nytt. Det er en stein av besluttsomhet og utholdenhet. 

Åndelig 

Stjerne Jaspis er en beskyttende stein som beskytter oss mot uønsket negativ energi. De gamle æret Jasper som en hjelper som tillot astrale reiser å starte og sikret din trygge astralreise. Det hjelper oss også å huske drømmene våre og har også blitt brukt til å hjelpe til med å kontakte kjære som er døde. 

Fysisk 

Stjerne Jaspis er en allsidig beskyttende og jordingsstein. Det antas å være nyttig i behandling av ikke-spesifikke smerter og antas å være bra for avgiftning av leveren. Det sies også å hjelpe med prosessen med generell helbredelse. 

Stjerne Jaspis er en "opprettholdende" stein og kan hjelpe når lengre perioder med sykehusinnleggelse er nødvendig. 

Den er også forbundet med reiser og kan tilby hjelp og beskyttelse på en fysisk reise.

kr 45,00
drømmegull.no