drømmegull.no

Sodalitt

Healing med Sodalitt:

Sodalitt gir orden og ro til sinnet. Det oppmuntrer til rasjonell tankegang, objektivitet, sannhet og intuisjon, sammen med verbalisering av følelser.

 Sodalitt bringer følelsesmessig balanse og beroliger panikkanfall. Det øker selvtillit, selvaksept og selvtillit. 

Sodalitt er et av de beste verktøyene for ideell helbredelse og åndelig vekst. Den brukes også til å forbedre selvuttrykk ved å berolige og berolige ånden din og gir styrke til intuisjonen din. Sodalittkrystall er ikke klassifisert som bergart. Det er et dypblått mineral som er kuttet og skåret ut som statuer, pyramider og obelisker. Det bærer ikke hardheten til steinedelstener, men det er et mesterverk for å lage stilige smykker. Sodalitt-betydningen kommer fra dens inneholdte mineralrike, natriumrike magmaer, og den kalles den blå "Logic Stone" for sin evne til å rense sinnet og få ut dype tanker. Det styrker den analytiske siden av en person, kreativitet, observasjon, disiplin og klarerer ens visjon.

Sodalitt balanserer stoffskiftet, øker immunforsvaret og overvinner kalsiummangel. Den bekjemper strålingsskader ved å suge opp elektromagnetisk smog. Sodalitt behandler svelg, stemmebånd, strupehode og hjelper mot heshet og fordøyelsessykdommer. Det kjøler ned feber, senker blodtrykket og stimulerer opptaket av kroppsvæsker. Sodalitt kan også bidra til å forhindre søvnløshet.

kr 50,00
drømmegull.no