drømmegull.no

Sripet Aragonnitt

Betydningen av Aragonitt er helbredelse. 

Aragonitt er en jordsentrert edelsten. Steinen beskytter hjertet ditt og balanserer energien din. Hvis du har en tendens til å bli stresset eller ønsker å løfte sinnet, prøv Aragonite for å få fordelene. 

Meningen med Aragonitt er også å utvikle indre styrke. Den kraftige jordenergien i Aragonitt sies å vekke den indre kraften i eieren. Hvis du ønsker å styrke og utvikle dine ferdigheter og talenter, kan Aragonitt støtte deg. Aragonitt vil hjelpe deg å få styrke til å overleve og stabilitet i livet ditt. Det er en fargevariasjon i denne edelstenen. Gul Aragonitt er mest populær. Brune og blå typer er også tilgjengelige. Velg din favoritttype fordi betydningene og fordelene varierer i henhold til forskjellige farger. 

Grunnegenskaper er de samme i forskjellige fargetyper. 

Aragonitt kan hjelpe deg med å koble til jordenergi, og det gir mental stabilitet. Hvis du føler deg opp og ned eller har bekymringer, prøv Aragonitt. Edelstenen støtter deg til ikke å miste deg selv. Hvis du trenger å ta en viktig avgjørelse eller komme over ubesluttsomheten, er Aragonitt noe for deg. Livet er fullt av avgjørelser. 

Å eie Aragonitt kan veilede deg i ulike anledninger. Hvis du ønsker å oppleve fordelene med Aragonitt dypere, prøv meditasjon. Hold Aragonitt i hånden, lukk øynene og pust dypt. Når du opplever dyp avslapning uten muskelspenninger, kan du føle deg knyttet til jorden. Organiser hva du tenker og spør hva du bør gjøre. 

Åpne øynene sakte. Du vil føle deg uthvilt og negativ energi vil avta. Det er veldig enkelt. Prøv meditasjon. Aragonitt helbreder energien din og hjelper deg med å utvide perspektivene dine. Denne karakteren sies å være nyttig for traumer i fortiden. Hvis du vil overvinne fortiden, prøv Aragonite. Aragonitt vil hjelpe deg å frigjøre den undertrykte energien din forsiktig og gi deg kraft til å gå videre.

Aragonitt er en stabiliserende stein som sentrerer og begrunner fysiske energier, og er nyttig i tider med stress. Det hjelper å forberede seg til meditasjon og stabilisere åndelig utvikling. Det gir innsikt i årsaker til problemer og situasjoner.

kr 45,00
drømmegull.no