drømmegull.no

Stjernestein Gull

Healing med Gull Stjernestein:

Den bygger energi, mot og en positiv holdning. Øker drivkraft og selvtillit. Gull Stjernestein er en skånsomt oppløftende stein som fremmer vitalitet. Gull Stjernestein bidrar til å redusere magespenninger og fordeler leddgikt. Gull Stjernestein er en stor booster for kroppen, da den også oppmuntrer til sunn sirkulasjon og vevsregenerering. Den kan også skjerpe sinnet og skru opp skiven på de lave energinivåene. Den ekstra fordelen med at kobber er veldig tilstede i Gull Stjernestein betyr også at du får de helbredende egenskapene også. 

Emosjonell healer:

Gull Stjernestein hjelper brukeren til å være jordet, og sjenerøs mot andre. Den hjelper de som finner seg løsrevet og fjernt fra verden på grunn av sin sjenanse og innadvendte natur. Det er flott for å stabilisere stemningen til brukeren og er kjent for å inngi tro hos brukeren om seg selv. De som møter følelsesmessig uro og føler seg forsvart, Gull Stjernestein inspirerer dem med mot og positivitet til å reise seg og gå igjen. 

Åndelig helbreder:

Åndelig sett blir Gull Stjernestein sett på som en stein som oppmuntrer til tro og tro på personen til den øverste makten som kontrollerer hele universet. Gull Stjernestein er edelstenen til persepsjon og kunnskap, og hjelper oss å huske lyset i mørket. Den viser oss veien for å nå stjernene. Helbred og balanserer chakraene. 

Goldstone balanserer midten av menneskekroppen. Det antas å aktivere rot- og sakralchakraene. Det sakrale chakraet er setet for vår fysiske og mentale manifestasjon. Et ublokkert sakralchakra gir brukeren selvtillit til å løse sine svakheter gjennom sine styrker.

kr 40,00
drømmegull.no