drømmegull.no

Tre Agat

Healing med Tre Agat: 

Tre Agat Tumbled er kjent som en stein for indre fred, og hjelper til med å roe nervene dine og skape et fredelig miljø. 

Disse polerte tumlede steinene er steiner av overflod som stabiliserer ditt indre og hjelper deg å føle deg trygg. De er sterkt knyttet til jorden og oppmuntrer til et positivt forhold til naturen. Tre Agat Trommelstein kan også hjelpe deg til å forbli sentrert i stressende og overveldende situasjoner.

Akkurat som en sprakket skog kan bringe ro, så sies det at Treagat gir en følelse av fred og indre ro til brukerne. 

Denne edelstenen hjelper enkeltpersoner å se inn for selvransakelse, noe som også kan resultere i en rolig oppførsel. Tree Agate er en stein av indre ro og regnes for å være en talisman i noen få deler av India. 

Agat består hovedsakelig av kryptokrystallinsk silika, for det meste kalsedon, vekslende med mikrogranulær kvarts. Finheten til korn og variasjonen av farge i agat er en av de mest slående egenskapene til agat. 

Agater finnes i ulike typer vertsbergarter, og er ofte assosiert med vulkanske bergarter. De er også vanlige i noen få metamorfe bergarter. 

Når vi snakker om treagat, hører det kanskje ikke til agatfamilien teknisk sett hvis det sees på vitenskapelig siden det ikke er forbudt, men det er fortsatt medlem av agatfamilien. Navnet er hentet fra det greske uttrykket for trelignende. Vanligvis viser denne typen agat tre- eller bregnelignende mangan og jerninneslutninger og er vanligvis fargeløs, grå eller hvit. Treagat finnes i Uruguay, India og Brasil, og det kalles også dendritisk agat.

kr 25,00
drømmegull.no