drømmegull.no

Zebra Felsdspat

Healing med Zebra Feldspat:

Feltspat antas av metafysiske tilhengere å være en edelsten av kreativitet. Feltspat hjelper med å finne ukonvensjonelle og spennende måter å nå mål ved å stimulere kreativ tenkning. 

Feltspat øker din selvrespekt, selvfølelse og selvbevissthet. 

Zebra Feldspat er en fantastisk påminnelse om å være jordet, fokusert, jordnær, ydmyk og tilkoblet. Denne steinen er også den perfekte partneren når en avgjørelse må tas. Det vil hjelpe deg å vurdere ALLE muligheter og alternativer, veie fordeler og ulemper før du trekker noen endelige konklusjoner. 

For de som har problemer med å ta avgjørelser, er Zebra Feldspat et must. Livet kan ofte være komplisert av vårt eget lag, oftere enn ikke (eller enn vi vil innrømme *blink*). 

Zebra Feldspat bringer deg tilbake til enkelhet i tanke og handling. Det hjelper å se alle aspekter av opplevelsen og lar deg se hvordan du kan redusere dramatikken. 

Den kan også bringe til klar syne, de ubevisste vanene/kondisjoneringen som har brakt deg til dette punktet, slik at du, hvis du velger, kan endre handlingen og dermed endre utfallet.

kr 85,00
drømmegull.no